Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajti v aute našli zhorené telo. Zrejme nejde o samovraždu
Zdielať na
Krimi

Policajti v aute našli zhorené telo. Zrejme nejde o samovraždu

TRENČIANSKE TEPLICE / Pod horou za Trenčianskymi Teplicami našli v zhorenom aute zvyšky ľudského tela. Všetko nasvedčuje tomu, že nejde o samovraždu. Na zhorenom aute chýbali evidenčné čísla.

Osobné vozidlo značky Suzuki Swift stalo na lúke pod horou medzi Trenčianskymi Teplicami a obcou Motešice. Krátko pred jednou hodinou v noci si okolo jazdiaci vodič všimol ako spod neho vyšľahli plamene. Okamžite volal pomoc. V aute sedel človek.

Ako prví dorazili na miesto policajti z Trenčína. V tom čase bolo auto celé v plameňoch a osoby vo vnútri tak nemohli nijako pomôcť. Počkať museli až do príchodu hasičov.

Zhorelo na uhol

"Trenčianski hasiči nasadili za účelom likvidácie požiaru jeden hasiaci prúd. Po uhasení našli vo vozidle nájdené ľudské telo," informuje hasič Marián Petrík.

Požiar bol taký silný, že torzo ľudského tela nachádzajúce sa na mieste vodiča zhorelo doslova na uhol. Na mieste nebolo možné ani určiť pohlavie mŕtvoly. Obhliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie smrti.

Auto bez značiek

"Podľa môjho názoru to pôjde na súdnu pitvu, a tak nemôžem nič viac k tomu povedať," povedal obhliadajúci lekár.

Kriminalisti zaisťovali stopy na mieste tragédie až do skorého rána. Identitu  obete stále s určitosťou nepoznajú. "Vyšetrovateľ začal trestne stíhanie vo veci zločinu zabitie," tvrdí informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Auto, z ktorého zostal len zhorený vrak, bolo bez značiek s evidenčnými číslami. Či ho niekto zapálil úmyselne a či bola osoba v ňom mŕtva už predtým, ukážu najbližšie dni.

Téme sa venuje redaktor Ľubomír Trautenberger:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy