Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po hádke vo vozni sa kamaráti rozhodli vyskočiť za jazdy, zachytil ich vlak
Zdielať na
Krimi

Po hádke vo vozni sa kamaráti rozhodli vyskočiť za jazdy, zachytil ich vlak

ŠENKVICE / Večerná hádka dvoch mužov sa skončila mimoriadne tragicky. Incident sa začal v jedálenskom vozni rýchlika, ktorý prechádzal medzi obcami Šenkvice a Cífer. Muži vyskočili z idúceho vlaku na koľajnice, kde ich zachytil ďalší prichádzajúci vlak. Obaja boli na mieste mŕtvi.

K nešťastiu prišlo krátko pred 21:00 medzi obcami Šenkvice - Cífer. V prichádzajúcom rýchliku sa mala v jedálenskom vozni zabávať partia 4 kamarátov.

Hádka a bitka

Podľa informácií televízie JOJ sa pohádali a následne aj pobili. Medzi dvomi z nich sa konflikt vyostril až tak, že jeden sa rozhodol z vlaku ujsť tak, že vyskočil.

No druhý išiel hneď za ním. Ani jeden si zrejme nevšimol prichádzajúci vlak, ktorý oboch zachytil. Jeden z cestujúcich rýchlo zatiahol rýchlobrzdu. Muži ležali asi 300 metrov od seba.

No pomôcť im už nedokázali ani záchranári. Obaja mali totiž po zrážke s vlakom veľmi ťažké zranenia.  

Vypočúvanie svedkov

Prvotné informácie hovorili o tom, že jedného z mužov niekto vyhodil a druhý vyšiel až po zatiahnutí rýchlobrzdy. Okolnosti sú zatiaľ nejasné. Policajti preto nielen kamarátov, ale aj svedkov vypočuli. Čo predchádzalo hádke, ako aj to, čo sa presne v jednom z vozňov rýchlika stalo, zisťujú.

"Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečiny usmrtenia," informuje hovorca policajného zboru Michal Szeiff.

Nešťastiu sa venuje redaktorka Silvia Mračnová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy