Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pri vážnej dopravnej nehode na východe Slovenska zomrel tínedžer (†16)
Zdielať na
Krimi

Pri vážnej dopravnej nehode na východe Slovenska zomrel tínedžer (†16)

SADY NAD TORYSOU / Zrážka dvoch áut v okrese Košice - okolie si vyžiadala smrť 16-ročného chlapca. Košičan pri prejazde pravotočivou zákrutou dostal na mokrej ceste šmyk.

Nehoda sa stala v obci Sady nad Torysou. 62-ročný Košičan šoféroval Škodu Fábia v smere na obec Olšovany. Pri prejazde zákrutou dostal na mokrej ceste šmyk a v protismere sa zrazil s s dodávkou, ktorú šoféroval 56-ročný vodič z okresu Košice-okolie.

Pri dopravnej nehode utrpel vodič Škody Fábia ťažké zranenie, z ktorých sa bude liečiť šesť týždňov.

Chlapec pri nehode zomrel

S vodičom Škodovky sa v aute viezol aj 16-ročný chlapec a 12-ročné dievča, pri náraze chlapec zahynul. Dievča sa z ťažkých zranení bude liečiť 42 dní.

"Po príjazde jednotka okamžite začala vyslobodzovať zakliesnenú osobu s pomocou hydraulického náradia, ktorý bola vyslobodená a zároveň sme jej dávali golier," uviedol veliteľ zásahu Jozef Mačanga.

Transport do nemocnice

Šestnásťročného chlapca odovzdali do rúk záchranárom, ktorí bojovali o jeho život v sanitke. Zachrániť ho nedokázali. Jeho 13-ročná sestra Sandra utrpela viacero povrchových zranení.

"Trinásťročné dievča s úrazom hlavy a 62-ročného muža s poranením hrudníka transportovali záchranári po ošetrení do nemocnice v Košiciach," uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy