Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Smrteľná nehoda pri Galante. Úspešná trénerka neprežila zrážku dvoch áut
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Galante. Úspešná trénerka neprežila zrážku dvoch áut

GALANTA / Na ceste medzi Matúškovom a Hornými Salibami v okrese Galanta sa zrazili dve autá. Mladá vodička za volantom jedného z nich zrejme dostala na mokrej ceste šmyk, ktorý ju stál život.

Úspešná fitnestrénerka Tímea sa vracala z Galanty domov do Kráľovho Brodu. Zradné zákruty na mokrej ceste medzi Matúškovom a Hornými Salibami ale asi mladá osobná trénerka podcenila.

"Na ceste došlo k zrážke dvoch osobných áut. Tridsaťjedenročná vodička z Kráľovho Brodu utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," potvrdila trnavská krajská hovorkyňa Martina Kredatusová.

Šmyk

Auto mladej ženy zrejme v pravotočivej zákrute dostalo šmyk a vodič prichádzajúceho vozidla už zrážke zabrániť nedokázal.

"Naša jednotka prišla zároveň s jednotkou rýchlej zdravotnej pomoci. Dve osoby boli zranené a jedna nehodu neprežila," informoval veliteľ zásahu Ákos Keszeli.

V nemocnici

"Ženu záchranári oživovali niekoľko desiatok minút na mieste, no neúspešne. Dvoch mužov s poranením horných a dolných končatín transportovali po ošetrení do nemocnice v Galante," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Príčinu tragickej nehody preveruje i znalec z odboru dopravy. "Mieru zavinenia zisťuje aj polícia," dodal Kredatusová.

Zrážku dvoch áut neprežila úspešná fitnestrénerka, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy