Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mareka vo Vrbovom dobil neznámy muž, boj o život prehral
Zdielať na
Krimi

Mareka vo Vrbovom dobil neznámy muž, boj o život prehral

VRBOVÉ / Mestečkom Vrbové (okres Piešťany) otriasol mimoriadne surový prípad. V noci zo štvrtka na piatok tam útočník zbil mladého muža tak brutálne, že zraneniam podľahol. Prípad vyšetruje polícia, uvalila naň ale informačné embargo.

Marek bol s kamarátom odprevadiť priateľku domov. Na ceste späť kamaráta do oka udrel okoloidúci muž. Keď si mysleli, že je po všetkom, každý z nich si išiel svojou cestou. Útočník si ale na Mareka počkal.

Záchranári mu nedokázali pomôcť

Mužovi sa okamžite snažili pomôcť záchranári. "Bol privezený vozidlom Rýchel lekárskej starostlivosti na chirurgickú pohotovostnú ambulanciu a bol neustále resuscitovaný posádkou. Resuscitácia žiaľ nebola úspešná a lekár RLP konštatoval exitus a odovzdal mŕtveho pacienta službukonajúcej lekárke za účelom vykonania obhliadky mŕtveho," uviedla riaditeľka piešťanskej nemocnice Mária Domčeková. Mareka následne previezli na patológiu na pitvu.

Polícia informácie neposkytuje

Podľa informácií TV JOJ polícia má minimálne jedného podozrivého. Na prípad ale uvalila informačné embargo. "Polícia v tejto chvíli nemôže poskytnúť žiadne informácie. Verejnosť budeme informovať ihneď ako nám to situácia dovolí," uviedla hovorkyňa trnavskej krajskej polície Mária Linkešová.

Podľa Marekových známych bol útočníkom tridsiatník zo susednej obce. Dobre ho však poznali aj v meste. V čase útoku bol podľa svedkov opitý.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy