Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Svojská rely na východe: Miestni skúšali jazdu autom cez jazero
Zdielať na
Krimi

Svojská rely na východe: Miestni skúšali jazdu autom cez jazero

PETROVCE NAD LABORCOM / O kuriozitu sa postarala partia mladíkov z Petroviec nad Laborcom (okres Michalovce). Rozhodli sa, že si na vode vyskúšajú rely. Nedomyslený plán im ale rýchlo stroskotal. Dostal sa len po ostrovček uprostred rieky. Tam s autom zapadli.

Mladíci s autom vošli do rieky Laborec. Na breh sa už nevedeli dostať. "Išiel robiť rely a hneď ako sa rozbehol, tak mu nešli brzdy," hovorí jeden z osadníkov.

Zapadol do bahna

Vodič auta vletel s autom rovno na ostrovček. Cesta späť už neviedla, s vozidlom sa nedokázal ani pohnúť. "Pri tom, ako sa otáčal, kolesami zapadol do štrku a nemohol sa zo štrku vyhrabať," uviedla hovorkyňa košickej krajskej polície Jana Mésarová.

Mladík si zrejme myslel, že na adrenalínovú jazdu má vhodné podmienky. Vonku je sucho a teda je aj nízka hladina vody. Risk mu ale nevyšiel.

Bloková pokuta

Pri rely hrozilo, že dôjde k znečisteniu vody. Vodič môže byť rád, že dostal len blokovú pokutu. "K poškodeniu vodohospodárskeho majetku v našej správe nedošlo a ani k úniku ropných látok," uviedol hovorca Štátneho slovenského vodohospodárskeho podniku Ľuboš Krno.

Pozrite si reportáž Andrey Grigovskej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy