Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Šialená jazda bez vodičáku: Muž sa pred políciou zabarikádoval
Zdielať na

Šialená jazda bez vodičáku: Muž sa pred políciou zabarikádoval

ZVOLENSKÁ SLATINA / Muž na veľkom terénnom aute ohrozoval vodičov i chodcov vo Zvolenskej Slatine. A to bez vodičského preukazu a na plný plyn. Počas šialenej jazdy nabúral do niekoľkých áut a chvíľu sa rútil aj po chodníku. Pred políciou sa potom zabarikádoval v byte s dvoma deťmi.

Po šialenej jazde ulicami Zvolenskej Slatiny sa vodič terénneho auta zabarikádoval v byte. Policajtom sa vzdať odmietol. V byte, kde sa schoval, bola v tom čase aj jeho žena a malé dieťa.

Úspešné vyjednávanie

Na muža zabralo až policajné vyjednávanie. 34-ročný vodič sa vzdal, následne ho odviedli policajti.

Žena, ktorá v byte ostala, tvrdila, že nevie, prečo sa jej muž takto správal. "Neviem, čo sa stalo. Neviem sa k tomu vyjadriť," povedala.

Zrámoval autá

Šialená jazda začala na okraji Zvolenskej Slatiny. Terénne auto sa vyrútilo z odbočky a nabúralo do vodiča vo Fabii. Z miesta ihneď utieklo.

TV JOJ/Katarína Kováčiková

Vodič pokračoval vo svojej divokej jazde okolo obecného úradu, kde narazil do ďalšieho vozidla.

"Zrazu som iba počula náraz, tak som sa pozrela z okna von a nevidela som svoje auto. Ihneď som bežala za ním, aby som si zapamätala aspoň značku," opisuje situáciu účastníčka nehody Laura Longauervá.

Uskakujúci chodci

Terénne auto pokračovalo v jazde. Cez stredový ostrovček na hlavnej ceste doslova preletel a narazil do ďalšieho auta. Niekoľko metrov prešiel po tráve a chodníku. Poškodil dopravné značky a smetné koše. Chodci pred rútiacim sa autom len uskakovali. Následne vodič z auta ušiel a bežal do bytu, v ktorom žije. Tam sa zabarikádoval.

"Tridsaťštyriročný vodič pri dopravnej nehode poškodil spolu štyri osobné motorové vozidlá," potvrdila banskobystrická krajská hovorkyňa Mária Faltániová.

Muž navyše nemá vodičský preukaz. "Nie je držiteľom vodičského oprávnenia a už v minulosti mu bol 6-krát uložený trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá," dodala Faltániová.

Muž bez vodičáku zrámoval niekoľko áut. Pred políciou sa zabarikádoval v byte s dieťaťom, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy