Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Streľbu v Kolonici riešia ako vraždu v štádiu pokusu
Zdielať na

Streľbu v Kolonici riešia ako vraždu v štádiu pokusu

KOLONICA / Maskovaní muži, ktorí postrelili 25-ročného Jána pri obci Kolonica, ho podľa policajného vyšetrovania chceli skutočne zabiť. Muži mali pred streľbou aj fyzickú potýčku. Jána zasiahla guľka do oblasti brucha, v takomto stave sa ešte pokúsil sám šoférovať. Ján je stále v nemocnici. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu v štádiu pokusu. Ľudia v dedine sú zhrození, však o mieste, kde sa strieľalo vedia svoje.

Prípade minulotýždňovej streľby v obci Kolonica v okrese Snina, po ktorej skončil 25-ročný vojak s vážnymi zraneniami v nemocnici, rieši polícia ako vraždu v štádiu pokusu. Ako uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, bližšie informácie k prípadu v tomto štádiu nie je vhodné zverejniť.

Viaceré verzie

Ak to procesná situácia dovolí, polícia bude o prípade informovať, dodala. Policajti pracujú s viacerými vyšetrovacími verziami.

Incident sa stal vo štvrtok skoro ráno. Po streľbe skončil mladý muž so zraneniami brucha a chrbtice a museli ho operovať. Postrelený vojak bol v tom čase mimo služby.

Téme sa venuje redaktorka Katarína Kleknerová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy