Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrozný nález pri Ružomberku. Vedľa auta ležal Mikuláš (†61) bez známok života
Zdielať na

Hrozný nález pri Ružomberku. Vedľa auta ležal Mikuláš (†61) bez známok života

RUŽOMBEROK / Obyvatelia obce Liptovský Michal (okr. Ružomberok) našli vedľa auta ležať nehybné telo muža. Pomôcť mu nedokázali ani privolaní záchranári. Na aute boli z oboch strán škrabance a preliačiny. Verzia, že došlo ku kolízii s iným vozidlom, sa nepotvrdila.

Šesťdesiatjedenročný Mikuláš išiel do práce, keď narazil do dopravnej značky a prešiel s tmavozelenou alfou romeo ešte niekoľko desiatok metrov. Následne zabrzdil pri kraji cesty a pokúsil sa z auta vystúpiť.

"Pacient chcel vyjsť von. Otvoril dvere, ale spadol - má úder na hlave. Príčinou smrti bol ale rozhodne infarkt alebo mozgová príhoda," hovorí obhliadajúca lekárka Mária Preislerová.

Zničené auto

Nie je známe, koľko času od nehody uplynulo. Náhodná okoloidúca, ktorá ho našla, mu pomôcť nevedela a ani privolaní záchranári. Škrabance na pravej časti karosérie vyzerali, ako keby došlo ku kolízii s iným vozidlom.

To sa ale napokon nepotvrdilo.

"Ďalším šetrením bolo zistené, že 61 ročný vodič pred obcou Liptovský Michal zachytil pravou stranou zvodidlá," informoval riaditeľ okresnej polície v Ružomberku Ľuboš Šavrnoch.

Lekárka nariadila pitvu. Nešťastie už rieši aj polícia, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy