Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dalibor (4) chcel zamávať matke, spadol z 2. poschodia
Zdielať na

Dalibor (4) chcel zamávať matke, spadol z 2. poschodia

TOPOĽČANY / V Topoľčanoch vypadol 4-ročný chlapček z okna na druhom poschodí. Nešťastie sa stalo večer, keď bol Dalibor so svojím dedkom. Chlapček dopadol na betón pred vchodové dvere. Záchranári ho vrtuľníkom previezli do nemocnice.

Malého Dalibora odviezla mama k starému otcovi na strážnie. Nešťastie sa stalo len pár sekúnd po tom, ako žena z bytu odišla. Chlapec chcel mame cez okno zamávať. Pod oknom sa nachádzalo kreslo, a tak naň vystúpil.

Sieťka nezvládla nápor

Sieťka na okne nápor nevydržala a chlapček sa aj s ňou zrútil z druhého poschodia. Dopadol rovno pred vchodové dvere na betón. Tam ho našla ležať mama, ktorá vychádzala z bytovky von.

Starý otec povedal, že nešťastie sa stalo veľmi rýchlo a nedokázal tomu zabrániť. Na miesto prišli okamžite záchranári a vrtuľník. Chlapčeka s vážnymi zraneniami previezol do bratislavskej nemocnice.

Zlomeniny

Podľa predbežných zistení má viaceré zlomeniny. Nešťastím sa zaoberá aj polícia, ktorá na mieste zaisťovala stopy a prípad vyšetruje.

"Zdravotný stav dieťaťa je stabilizovaný, dieťa je k kompletnej intenzívnej starostlivosti," povedala hovorkyňa nemocnice Dana Kamenická.

Na mieste bola redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy