Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragická smrť študentky. Veronika (†21) vypadla z balkóna na internáte
Zdielať na
Krimi

Tragická smrť študentky. Veronika (†21) vypadla z balkóna na internáte

PREŠOV / Vysokoškolským internátom v Prešove otriasla tragédia. Mladá študentka vypadla z balkóna na najvyššom poschodí, bola na mieste mŕtva. Svedkom jej posledných chvíľ bol kamarát, ktorý býval o poschodie nižšie.

Dvadsaťjedenročná Veronika vypadla z okna izby na 9. poschodí krátko po druhej hodine v noci.

Študovala na fakulte zdravotníckych odborov, bývala na internáte Technickej univerzity. Veronika vypadla z balkóna izby, v ktorej býval jej kamarát.

"Záchranári po príchode na miesto len skonštatovali, že mladá žena utrpela zranenia, ktoré boli nezlúčiteľné so životom," uviedol hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Úspešná študentka

Nikto netuší, prečo sa to stala. Veronika bola úspešná študentka a členka Akademického senátu Prešovskej univerzity. "Všetkých nás to mimoriadne zasiahlo... Všetkým pozostalým vyjadrujem úprimnú sústrasť," uviedol vedúci internátu Peter Bujňák.

Veronika bola členkou Akademického senátu Prešovskej univerzity:

TV JOJ

Polícia už zisťuje, čo sa pred nešťastnou udalosťou stalo. Viac môže povedať len mladý muž, u ktorého bola Veronika na izbe. "Okolnosti aj príčina tragédie sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uviedla policajná hovorkyňa jana Migaľová.

Bol na záchode

Podľa zistení TV JOJ Veronikin kamarát krátko po páde tvrdil, že bol v tom čase na toalete. Podľa svedkov, keď vychádzal vraj už videl len jej nohy. "Nemám záujem s vami komunikovať," uviedol mladý muž.

Doobeda strávil na policajnej stanici, neskôr prišiel v doprovode policajtov priamo na miesto činu. Do svojej izby, kde videl Veroniku naposledy živú. "Už som vypovedal na polícii, viac neriešim," dodal Veronikin kamarát.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy