Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragická nehoda. Na Pezinskej babe zahynul motorkár (†30)
Zdielať na
Krimi

Tragická nehoda. Na Pezinskej babe zahynul motorkár (†30)

PEZINOK / Na Pezinskej babe sa v sobotu stala tragická nehoda. Mladý motockylista Matej nezvládol riadenie a vyletel mimo vozovky. Zraneniam aj napriek snahe záchranárov podľahol.

Tragická dopravná nehoda sa stala v sobotu krátko po pätnástej hodine na Pezinskej babe.

Matej so strojom vletel popod zvodidlá a hlavou narazil do stĺpiku na nich. Jeho telo ešte katapultovalo a skotúľalo sa dolu svahom približne 30 metrov.

"Tridsaťročný vodič motocykla Suzuki pri prejazde uvedeným úsekom z doposiaľ presne nezistených príčin nezvládol riadenie motocykla a v jednej zo zákrut zišiel s motocyklom na miesto mimo vozovky," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Pri páde z motocykla muž utrpel viaceré zranenia. Tým na mieste, aj napriek snahe záchranárov, podľahol.

Podľa kamarátov, ktorí na miesto tragédie prišli, Matej deň predtým hovoril, že musí ísť odpratať z cesty mŕtvu líšku, lebo sa niekto na nej zabije. Práve toto miesto sa mu stalo osudným.

Dve nehody motorkárov

O tri hodiny neskôr havaroval na Pezinskej babe ďalší motorkár. Tridsaťdeväťročný muž smeroval dolu kopcom na Pezinok. Už na rovinke zachytil motorkou zvodidlá a muža katapultovalo z motorky dolu svahom.

Na pomoc mu hneď utekali kamaráti aj svedkovia. Záchranári boli na mieste do niekoľkých minút. Rovnako aj hasiči, ktorí vyrážali z prvej tragickej nehody motorkára.

TV JOJ

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy