Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragédia na železnici, vlak zrazil len dvojročného chlapca
Zdielať na

Tragédia na železnici, vlak zrazil len dvojročného chlapca

BRATISLAVA / V Bratislave sa krátko pred ôsmou hodinou večer odohrala tragédia. Na železničnom úseku medzi Vajnorami a Račou zrazil vlak dvojročného chlapca.

"Utrpel na mieste devastačné zranenia nezlúčiteľné so životom. Okolnosti, za akých k tragédii došlo, sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uviedla hovorkyňa bratislavských krajských policajtov Tatiana Kurucová.

Hra na koľajniciach

Podľa svedkov sa dvojročný Lacko na koľajniciach hral. V dobe, keď k nemu prichádzal vlak stál uprostred nich. "Dvojročný chlapec utrpel devastačné zranenia nezlúčiteľné so životom," uviedol hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Vlak, ktorý chlapca zrazil, smeroval z Dunajskej Stredy do Bratislavy. Policajti sa ponáhľali na miesto tragédie. Udalosť im ohlásili tak, že príbuzní chlapca naháňali po koľajniciach rušňovodiča a chceli ho zbiť. V čase príchodu polície na miesto bol rušňovodič v poriadku, v kabíne vlaku.

Počas večera museli záchranári dvakrát ošetrovať matku chlapca, ktorá skolabovala.

Kde boli rodičia...

Policajtov pri vyšetrovaní bude zaujímať, kde boli v čase tragédie rodičia chlapca. "Poverený príslušník už začal v danej veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy