Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Oľga zomrela v noci, jej priateľ volal pomoc až ráno
Zdielať na

Oľga zomrela v noci, jej priateľ volal pomoc až ráno

POHRONSKÁ POLHORA / Breznianski kriminalisti pracujú na tragickom prípade z Pohronskej Polhory. Za zatiaľ záhadných okolnosti zomrela 40-ročná Oľga. Jej bezvládne telo s bodnou ranou v bruchu našli v dome, kde bývala so svojím priateľom.

Oľgu videli ako poslední susedia, keď sa v piatok vracala domov. Aj v sprievode svojho priateľa. Nič podozrivé si na ich správaní nikto nevšimol.

Hoci prišla Oľga o život ešte v noci, jej priateľ volal pomoc až ráno. Povedal, že sa pri jej bezvládnom tele zobudil. Záchranári ju našli ležať na posteli, na bruchu mala bodnú ranu spôsobenú nožom. Pomôcť sa už nedalo, nejavila žiadne známky života. Policajti na mieste zadržali Oľginho priateľa.

Pitva

"Bezprostredná príčina smrti 40-ročnej ženy bude známa až po vykonaní pitvy," informuje hovorkyňa policajného zboru Petra Kováčiková. Až po pitve bude jasné, či bolo bodné zranenie smrteľným alebo sa pod ženinu smrť podpísalo ešte niečo iné.

Podozrivý muž skončil na policajnom oddelení v Brezne kde prebieha jeho výsluch. "V prípade sme začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," povedala Kováčiková.

Alkohol

Pod tragédiu sa zrejme podpísal alkohol. V obci nie je žiadnym tajomstvom, že dvojica často popíjala. Fľašu vína našli kriminalisti aj vedľa postele. V noci sa v dome mala strhnúť hádka, pri ktorej muž zaútočil nožom.

Je nepochopiteľné, že si po útoku pokojne ľahol do postele a zranenej nevolal pomoc. Podozrivý muž si v minulosti odsedel 17-ročný trest za násilnú trestnú činnosť.

Pozrite si reportáž redaktorky Kataríny Kováčikovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy