Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čelnú zrážku pri Ružomberku neprežila vodička Fabie
Zdielať na

Čelnú zrážku pri Ružomberku neprežila vodička Fabie

RUŽOMBEROK / Na ceste neďaleko Ružomberka vyhasol život 50-ročnej ženy. Tá sedela za volantom Fabie, ktorá vošla do protismeru. Zrážka s proti idúcou dodávkou mala fatálne následky.

Dopravná nehoda sa stala na hlavnom cestom ťahu neďaleko Ivachnovej. Za volantom striebornej Fabie sedela 50-ročná Košičanka Eva. Podľa informácií televízie JOJ išlo o príslušníčku zboru väzenskej a justičnej stráže.

"Vodička išla od Liptovského Mikuláša na Ružomberok a vošla do protismeru," informuje riaditeľ ODI Rudolf Maslo. Dvadsaťšesťročný vodič dodávky nemal najmenšiu šancu zareagovať. Mladý muž mal veľké šťastie, pri náraze utrpel niekoľko odrenín a do nemocnice ho previezli len na pozorovanie.

Konštatoval smrť

Vodička zostala vo svojom aute uväznená. "V aute bola zakliesnená osoba, ktorá bola v ošetrení rýchlej zdravotnej pomoci. Naši príslušníci osobu vyslobodili vyslobodzovacím náradím," informuje Pavol Pecník z HaZZ.

"Vodička utrpela pri nehode zranenia, ktoré boli nezlúčitelľné so životom. Lekár mohol konštatovať iba smrť," povedala hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Na mieste nehody sa nenašla žiadna brzdná dráha. Polícia pracuje s viacerými verziami toho, čo sa pred osudným nárazom mohlo stať.

Pozrite si reportáž redaktorky Veroniky Daubnerovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy