Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lenka (15) ušla z polepšovne, pomôžte ju nájsť
Zdielať na

Lenka (15) ušla z polepšovne, pomôžte ju nájsť

HUMENNÉ / Už dva dni je nezvestná pätnásťročná Lenka z Humenného. Po priepustke sa mala vrátiť do reedukačného centra. Krátko pred odchodom autobusu odišla z domu a odvtedy sa nikomu neozvala.

Lenka bola počas sviatkov dom len na priepustke. Mama ju mala v utorok popoludní odprevadiť na autobus, ktorým mala cestovať do reedukačného domova pre mládež v Spišskom Hrhove.

"Pätnásťročná Lenka mala odísť autobusom zo Strážskeho do Spišského Hrhova,"
potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tínedžerka krátko pred odchodom autobusu odišla z domu pod zámienkou, že si potrebuje niečo kúpiť v obchode. Keď sa už dlhšie nevracala, príbuzní jej volali na mobil. Ten bol vypnutý.

Pátranie po nezvestnom dievčati nebolo vyhlásené prvýkrát. Už v minulosti sa pokúsila o útek z domu ale aj z krízového centra.

Nemalé problémy tínedžerka narobila aj svojim rodičom. Vlastnú mamu obvinila z toho, že ju týra. Neskôr sa priznala, že si to vymyslela a mame sa ospravedlnila.

"Mala som začať rozmýšľať vtedy. Nech mi odpustí," povedala Lenka v minulosti.

Lenkina rodina si myslí, že za jej terajší útek môže chlapec, s ktorým sa stretávala. Je možné, že odišli spolu.

Nevideli ste ju?

Nezvestné dievča je strednej postavy, má vlasy farby špinavý blond.

"Pri odchode z domu mala na sebe oblečenú čiernu mikinu s kapucňou, obtiahnuté nohavice čiernej farby a obuté mala čierne botasky s neónovými ružovými pruhmi," informovala Migaľová.

Pozrite si reportáž a pomôžte nájsť nezvestnú Lenku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy