Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Opité dievča (19) bez vodičáku havarovalo, hrozí jej rok väzenia
Zdielať na
Krimi

Opité dievča (19) bez vodičáku havarovalo, hrozí jej rok väzenia

BRATISLAVA / V bratislavskej mestskej časti Rusovce sa stala v noci dopravná nehoda. Učastníčkou bolo opité, devätnásťročné dievča, ktoré nemá vodičský preukaz. Nepatrilo jej ani auto, ktoré šoférovalo.

Nehoda sa stala na Ulici Pohraničníkov v mestskej časti Bratislava - Rusovce. Devätnásťročná Bratislavčanka nafúkala viac ako 1,8 promile.

Dievča s autom narazilo do prívesného vozíka a spôsobilo škodu približne 500 eur. Pre svoje nerozvážne konanie bude mať oveľa väčšie problémy.

Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej mladú Petru obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Preveruje sa aj podozrenie z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Dievčaťu hrozí ročné väzenie.

Pozrite si priložené video:

Svedkovia nevedeli stáť na nohách

V Banskej Bystrici sa stala kuriózna nehoda. V stĺpe verejného osvetlenia skončilo auto, v ktorom sedela štyridsaťjedenročná žena. Žena mala v krvi takmer dve a pol promile.

Nehodu videli aj dvaja svedkovia, ktorí sa vracali z oslavy. Nevedeli sa udržať na nohách ale podrobne opísali, čo videli. "Keď sme prišli, nehoda už bola tu," hovorí Mišo, ktorý išiel spolu so svojim kamarátom okolo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy