Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vodička s 2,5 promile rozbila auto, svedkovia nevládali stáť...
Zdielať na

Vodička s 2,5 promile rozbila auto, svedkovia nevládali stáť...

BANSKÁ BYSTRICA / Kuriózna nehoda sa stala v noci v uliciach Banskej Bystrice. V stĺpe verejného osvetlenia skončilo auto, v ktorom sedela štyridsaťjedenročná žena. Ulica bola prázdna, preto nedošlo ku kolízii s iným vozidlom. Žena mala v krvi takmer dve a pol promile.

Na aute prešla len niekoľko desiatok metrov. Na oslave vodička pila. Nechcela však auto nechať na parkovisku, aby ho niekto neoškrel.

Štyridsaťjedenročná žena však nezvládla pod vplyvom alkoholu ani jazdu po rovnej ceste. Skončila na chodníku v stĺpe verejného osvetlenia.

"Privolaní policajti jej namerali dve a pol promile alkoholu v krvi," uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Pozrite si reportáž Kataríny Kováčikovej:

Čaká ju súd

Žena prišla na mieste o vodičský preukaz. Čaká ju trestné stíhanie, na súde sa bude zodpovedať za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. 

Vodičku previezli s ľahkými zraneniami do banskobystrickej nemocnice, kde strávila noc.

Nehodu videli aj dvaja svedkovia, ktorí sa vracali z oslavy. Nevedeli sa udržať na nohách ale podrobne opísali, čo videli. "Keď sme prišli, nehoda už bola tu," hovorí Mišo, ktorý išiel spolu so svojim kamarátom okolo. 

Pozrite si autentický záznam z výpovede okolidúcich mužov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy