Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľká razia na Horehroní, v lesoch našli drogové laboratórium
Zdielať na

Veľká razia na Horehroní, v lesoch našli drogové laboratórium

BREZNO / V lesoch nad Breznom bolo ukryté drogové laboratórium. Kriminalisti na mieste zadržali muža, ktorý je podozrivý z pestovania marihuany v priestoroch bývalej vojenskej ubytovne. Miestnosti mal pod dohľadom priemyselných kamier.

Kriminalisti pri razii zaistili väčšie množstvo sušenej rastliny pripravenej na predaj. Na mieste zadržali 38-ročného muža, ktorý mal celý objekt v prenájme. 

Hneď vedľa laboratória mal miestnosti, kde býval. Polícia o jeho identite zatiaľ neposkytla bližšie informácie. Mlčia i jeho príbuzní.

Muž to mal do detailov premyslené. Budova pôsobí z vonku nenápadne, no už pri vstupe vidieť desiatky transformátorov, ktoré slúžili na prívod elektriny. Na rastliny svietilo nepretržite umelé svetlo. O vzduch sa starala ventilácia.

Do objektu sa pritom nemohol dostať nikto nepovolaný. Na stenách sú totiž priemyselné kamery. Budovu chráni vysoký plot a tabule uporozňujúce na zákaz vstupu.

Muž ťažil z toho, že išlo o kedysi vojenský objekt, ktorý sa nachádza na priestranstve, kam obyvatelia bežne nechodia. Jeho biznis tak nikomu nebol podozrivý.

Razia na Horehroní, v lesoch objavili drogové laboratórium, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy