Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Na Kramároch skončil dvojmesačný Dominik. S krvácaním do mozgu
Zdielať na

Na Kramároch skončil dvojmesačný Dominik. S krvácaním do mozgu

TRNAVA / V trnavskej nemocnici skončil s vnútrolebečnými zraneniami dvojmesačný Dominik. Mal podozrenie krvácania do mozgu, ktoré sa podľa hovorcu nemocnice nakoniec potvrdilo.

Bábätko do nemocnice neviezla záchranka, zrejme ho tam priviezla rodina. "Prijali sme detského pacienta s podozrením krvácania do mozgu, ktoré sa nakoniec potvrdilo," uviedol hovorca nemocnice v Trnave Matúš Stračiak.

V umelom spánku

Vzhľadom na vážnosť zranenia nemocnica kontaktovala Detskú fakultnú nemocnicu v Bratislave, kam bol podľa hovorcu prevezený vo štvrtok večer okolo deviatej hodiny.

"Dieťa je v umelom spánku, jeho zdravotný stav je stabilizovaný," uviedla hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave Dana Kamenická.

Poranenie mozgu

Strohé informácie poskytla k prípadu aj polícia. "Polícia prijala trestné oznámenie a prípadom sa zákonným spôsobom zaoberá," uviedla hovorkyňa trnavskej krajskej polície Martina Kredatusová.

Vyšetrovateľ bude musieť odpovedať na otázku, ako dieťa prišlo k poraneniu mozgu. na prípad je uvalené informačné embargo. Známe je len to, že Dominik sa narodil vo februári a jeho rodina pochádza zo Serede.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy