Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Naháňačka sa skončila fiaskom. Policajtom ušiel šofér
Zdielať na

Naháňačka sa skončila fiaskom. Policajtom ušiel šofér

BRATISLAVA / Policajná naháňačka sa skončila fiaskom. Počas nočnej kontroly mužom zákona ušiel vodič. Zostalo po ňom len na ceste odstavené auto. Nakoľko vzniklo podozrenie, že BMW môže súvisieť so spáchaním priestupku alebo trestného činu, zaistili ho a odtiahli do policajnej úschovy.

Policajná naháňačka sa začala okolo pol piatej ráno na ulici Staré grunty, neďaleko vysokoškolských internátov a skončila o pár kilometrov ďalej.

PMJ-čkári si pri bežnej obhliadke rajónu všimli oproti idúce auto, na ktorom nebolo predné evidenčné číslo. Preto sa otočili a snažili sa vodiča s autom zastaviť.

Veľký strach

"Po spozorovaní hliadky vodič zrýchlil a hliadka ho stratila z dohľadu. Následne bolo vozidlo nájdené odstavené pri vjazde na parkovisko na Karloveskej ulici," informuje hovorca policajného zboru Michal Szeiff.

Vodič na BMW musel mať veľký strach pred hliadkou, pretože za veľmi krátky čas prešiel dlhší úsek. Od bodu, kde policajti auto spozorovali po miesto, kde ho našli, sú to približne dva kilometre. Auto stálo krížom cez cestu. "Pričom vozidlo bolo neuzamknuté a vodič sa vo vozidle nenachádzal," dodal Szeiff.

Majiteľ vo väzení

Za posledné štyri roky auto niekoľkokrát zmenilo majiteľa. Ten posledný, na ktorého je vozidlo písané, určite nemohol na aute jazdiť. Podľa informácií televízii JOJ, už dlhšiu dobu sedí vo väzení.

Nakoľko vzniklo podozrenie, že BMW môže súvisieť  so spáchaním priestupku alebo trestného činu, zaistili ho a odtiahli do policajnej úschovy.

Pozrite si reportáž redaktora Juraja Hajdina:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy