Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Beáta sa otrávila jedovatým plynom z ohrievača, zomrela
Zdielať na
Krimi

Beáta sa otrávila jedovatým plynom z ohrievača, zomrela

STRÁŽSKE / Tridsaťpäťročnú ženu zo Strážskeho (okres Michalovce) našli príbuzní bez známok života v kúpeľni rodinného domu. Podľa polície môže za smrť Beáty jej otec. Ten vraj podomácky namontoval plynový ohrievač.

Keď sa Beáta z kúpeľne neozývala, išli ju rodičia skontrolovať. Na ich volanie nereagovala, tak otec rozrúbal sekerou dvere a našiel vo vani už len bezvládne telo. "Bola už hotová," hovorí otec Milan Jančo.

O život ju pripravilo pár vdýchnutí jedovatého plynu. Pomôcť sa jej už nedalo. "Neviem sa s tým vyrovanť. Bol som len pár metrov od kúpelne, kde mi zomierala dcéra a ja som jej nepomohol. Nevedel som o tom," hovorí Milan.

Servisné kontroly

Rodičia prišli nielen o dcéru, ale majú problém aj s políciou. "Vyšetrovateľ obvinil 60-ročného muža zo spáchania prečinu usmrtenia," dodal košický krajský hovorca Alexander Szabó.

Pred pár rokmi namontoval Milan svojpomocne do domu nový ohrievač. Pri výmene ale žiadnu chybu neurobil, tvrdí. Na servisné kontroly ale ani nepomyslel. "Kto o tom má vedieť?," pýta sa Milan.

V prípade, ak otcovi nebohej Beáty dokážu vinu, hrozí mu trest na dva až päť rokov.

Beáta zomrela v kúpeľni, rodičia jej už nedokázali pomôcť, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy