Skoro jasno
20°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Dôchodcovi sa zasekol plynový pedál, zrazil svoju ženu
Zdielať na
Krimi

Dôchodcovi sa zasekol plynový pedál, zrazil svoju ženu

PREŠOV / Starší vodič z Prešova zrazil pri vychádzaní z parkoviska vlastnú manželku. Podľa jeho tvrdení sa mu zasekol plynový pedál. Preletel cez chodník a zrazil sa s ďalšími autami. Dve ženy, vrátane jeho manželky, previezli do nemocnice.

Starší vodič vychádzal z parkoviska. Narazil nielen do ďalších áut, ale dokonca aj do vlastnej manželky. "Letel ako šíp, videl som, ako ho nadhodilo a rovno nabúral do dvoch áut," opisuje svedok.

Chcel zabrzdiť

"On asi chcel zabrzdiť a pridal," myslí si účastník nehody. Staršiemu pánovi manželka údajne ukazovala, či môže ísť. Stála s barlami neďaleko auta. Podľa slov svedkov to vyzeralo, akoby vodič  nechtiac šliapol na plyn.

"Jeho manželka mala buchnutú nohu, a ešte jedna žena bola zranená," opisuje svedok. "Obe pacientky utrpeli viacero pomliaždenín. Boli ošetrené ambulantne," informuje hovorkyňa nemocnice v Prešove, Renáta Cenková.

Porucha

Vylúčené nie je ani to, že mohlo ísť o technickú poruchu. "Podľa vyjadrenia vodiča sa mu mal na aute zaseknúť plynový pedál. Polícia zaistila auto pre účely znaleckého skúmania," tvrdí hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

Na mieste bola redaktorka Daniela Jureková:

Zdielať na

Súvisiace články