Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž sa čelne zrazil s autom, v ktorom sedela jeho rodina
Zdielať na
Krimi

Muž sa čelne zrazil s autom, v ktorom sedela jeho rodina

Zdroj: Blesk.cz, YouTube.com

HAVRAŇ / Neskutečná tragédia se stala v Mostecku blízko Havrane. Muž idúci v Alfa Romeo sa čelne zrazil s iným autom. Lenže práve v tom sedela jeho vlastná rodina. Na miesto bol kvôli vážnym zraneniam privolaný aj vrtuľník.

Nehoda sa stala už v stredu na ťahu zo Žatca na Most, ale až teraz vyšli najavo mrazivé podrobnosti a súvislosti medzi vinníkom a obeťami.

Mladý šofér nezvládol svoje auto Alfa Romeo a pri predchádzaní dostal šmyk. Čelne sa zrazil s protiidúcou Škodovkou. Obe autá boli na odpis, ale čo bolo horšie - v Škode sedela matka vinníka nehody. Matka mladého šoféra v tomto aute išla spolu so svojou dcérou, sestrou vinníka nehody, a so svojím priateľom.

Do nemocnice vrtuľníkom

Autá boli po náraze tak zdeformované, že zranení cestujúci museli byť z vrakov vystrihaní. Mladík aj jeho matka a spolujazdec boli kvôli vážnym zraneniam transportovaní do nemocnice vrtuľníkom. Dvaja spolujazdci skončili s ľahkými zraneniami.

"Dychové skúšky neboli u oboch šoférov vykonané s ohľadom na ich zranenia. Policajti odhadli škodu na 100 000 korún," uviedla pre server e-mostecko.cz policajná hovorkyňa Ludmila Světláková.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy