Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Naháňačka v Spišskej Novej Vsi. Vodič unikal pred políciou, skončil v strome
Zdielať na

Naháňačka v Spišskej Novej Vsi. Vodič unikal pred políciou, skončil v strome

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Sobotňajšie ráno sa v Spišskej Novej Vsi začalo naháňačkou. Bezohľadný vodič sadol za volant po tom, čo odišiel z baru a "pod parou". Pri svojej šialenej jazde šuchol niekoľko áut a zavŕšil to, keď čelne zaparkoval do stromu.

V sobotu ráno pri nákupnom centre stál vodič na križovatke, na zelenú pridal plyn, ale nevybral zákrutu a šuchol auto v protismere.

"Nestihol som reagovať, rovno do mňa trafil a vystrelili airbagy. V sekunde spátečka, my sme nestihli poriadne vyjsť, akurát som stihol začať kričať, ale už utekal," opisuje raňajšiu naháňačku vodič prvého nabúraného auta. 

Muž letel autom smerom do mesta. Na námestí trafil ženu, ktorá križovatku prechádzala na zelenú. Vracala sa z nočnej smeny. 

"Vyrútilo sa na mňa auto z pravej strany. Našťastie mne sa nič nestalo, som celá len trochu rozklepaná. Išiel ako blázon," hovorí vodička druhého nabúraného auta.

Pri svojom unikaní zrámoval dopravnú značku a tiež stojan na bicykel. Až odraz od stojana ho odhodil do stromu. 

noviny.sk/Matúš Gavlák

Okamžite z auta vystúpil a dal sa na útek, no policajti ho dolapili."Išla hliadka, ktorú sme zastavili. Tá sa potom v protismere za ním vydala a chytili ho," opisuje svedkyňa. 

Policajti odviezli vodiča na odber krvi. Podľa našich informácií sa neskôr podrobil i dychovej skúške. jej výsledok bol viac ako jedno promile.

Pozrite si šialenú jazdu po Spišskej Novej Vsi:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy