Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Otec mal nervy, hasil o Jarku (7) cigarety. Dievča vypovedalo...
Zdielať na

Otec mal nervy, hasil o Jarku (7) cigarety. Dievča vypovedalo...

BRATISLAVA / Prípad malého dievčatka, ktoré jej vlastný otec pálil cigaretami, má ďalší rozmer. Do celej kauzy sa zapojil aj generálny prokurátor Jaromír Čižnár. Dievčatko už vypovedalo na polícii.

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

"Asi sedemkrát to bolo," priznal zahasovanie cigarety o dievča vo videu jej otec. Muž podľa jeho slov bol triezvy a pri zmysloch. Len mal nervy.

Video sa objavilo na internete a videlo ho už viac ako päť a pol tisíca ľudí. Vie o ňom už aj sociálka a polícia.

VIAC ČÍTAJTE TU: Otec hasil na dcére (7) cigarety

Na sociálnej sieti video visí piaty deň, a pozrelo si ho takmer 6 tisíc ľudí. Upozornili sme naň aj prokuratúru.

Zasiahol generálny prokurátor

"Na základe vami odvysielanej reportáže vydal generálny prokurátor jaromír Čižnár okamžite opatrenia v súvislosti s vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti podozrivého," uviedla hovorkyňa generálnej prokuratúry Andrea Predajňová.

Čižnár od svojich podriadených chce, aby prešetrili celý spis a zistili, či sú dôvody na to, aby otec dievčatka bol vyšetrovaný na slobode alebo išiel do väzby.

Video zhotovili príbuzní

Video zhotovili príbuzní dievčatka aby im polícia verila. Podľa odborníčky mal policajt, ktorý spísal trestné oznámenie, dievča okamžite aj nafotiť. Tieto dôkazy údajne ešte v utorok vyšetrovateľ nemal. "Policajt má konať okamžite, bez meškania," uviedla expertka na trestné právo Lucia Kurilovská.

Popáleniny na tele Jarky si policajný technik už nafotil. Urobil tak v stredu ráno, Jarka zatiaľ zostáva u svojej starej mamy. Prípadom sa už zaoberá aj sociálna kuratela.

Reportér Rasťo Striško dopoludnia stretol aj otca Jarky. Ten sa odmietol vyjadriť a na hlavu si natiahol mikinu. Rýchlo kračál po ulici bez toho, aby sa pozeral pred seba.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy