Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Otec hasil na dcére (7) cigarety
Zdielať na

Otec hasil na dcére (7) cigarety

BRATISLAVA / Na internete sa šíri video, na ktorom otec sedemročného dievčatka hovorí o tom, že vlastnú dcérku páli cigaretami - na rukách i na nohách. Všetko odhalila stará mama so strýkom dieťaťa. Reportér TV JOJ Rasťo Striško získal ďalšie video. O pálení cigaretami už hovorí aj malá školáčka.

Videozáznam za necelých deväťdesiat hodín videlo na sociálnej sieti viac ako päť a pol tisíc ľudí. Po upozornení TV JOJ už o ňom vie polícia, prokuratúra aj sociálka. Nakrútil ho švagor muža z videa. Bezprostredne potom, ako zistil, že jeho neter má popáleniny na rukách a nohách od otcovej cigarety.

Dieťa o ktorom muž hovorí, že mu ubližuje vždy, keď je nervózny, má len sedem rokov.

Domáce násilie

Na rozostretom zázname je malá Jarka. Od narodenia ťažšie rozpráva. Svojmu strýkovi prezradila, čo jej otec doma robí. Pozrite si reportáž:

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov



Dievčatko hovorí o tom, koľko má od cigarety popálenín. Na otázku, kto jej rany spôsobil, odpovie, že tato.

Stará mama dievčatka tvrdí, že jeho rodičia im o červených fľakoch na rukách a nohách dcérky hovorili, že sú to stopy po komároch. To, že jej dcéra takto kryla muža je zrejme preto, že sa ho bojí.  

Trestné oznámenie

Lekár zranenia dievčatka potvrdil. Po  vyšetrení dieťaťa sa prípadom zaoberá bratislavská sociálka. Strýko malej Jarky už 5. januára podal na jej otca trestné oznámenie.

Podľa starej mamy, si policajný vyšetrovateľ dodnes neodfotografoval popáleniny na tele jej vnučky. Príbuzní dievčatko k otcovi zo strachu pustiť nechcú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy