Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Anna (43) mala v hostinci obchytkávať zákazníka
Zdielať na

Anna (43) mala v hostinci obchytkávať zákazníka

HUMENNÉ / Najprv sexuálne návrhy, potom výsluch na polícii. Takto skončila 43-ročná Anna, ktorá mala v jednom z humenských pohostinstiev obchytkávať zákazníka. Žena tvrdí, že išlo len o vtip. Ten ale skončil vo chvíli, keď muž zistil, že mu zmizla peňaženka. Anne teraz hrozí dvojročné väzenie.

Romantický večer sa začal pre dvojicu vyvíjať veľmi sľubne. Avšak žena potom urobila niečo, po čom skončila ona aj jej nápadník na polícii. Anna vraví, že s mužom, ktorý bol od nej o 10 rokov mladší, sa zoznámila v pohostinstve. Vraj jej objednal niekoľko pohárikov. Dvojici robil spoločnosť aj 49- ročný Ján.

"Srandy sme robili, že pekné oči mám a také srandy robil," spomína obvinená. Podľa polície to ale bolo trochu inak. Anna mala 33- ročnému mužovi sľúbiť poskytnutie sexuálnych služieb.

Peňaženka na zemi

"On mi hovoril, že sa mu páčim, že mám pekné oči, začal ma bozkávať, ja som sa odtiahla," pokračuje Anna. "Žena pod zámienkou vzájomného fyzického zbližovania s 33-ročným mužom mu vzala z jeho vesty peňaženku a hodila ju na zem," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

V tom okamihu ju 49-ročný Ján nenápadne zodvihol a vybral z nej peniaze. S Annou si chceli hotovosť rozdeliť. Nerátali s tým, že okradnutý muž na to príde. "Vyšiel a začal kričať, že peniaze mu zmizli," hovorí Anna.

Priznala sa

Anna najprv popierala, že mu peniaze ukradla, no nakoniec sa priznala. Vraj preto, že žije z mesiaca na mesiac. "Z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva, bolo vznesené obvinenie 43-ročnej žene a 49-ročnému mužovi. Prípad bol ukončený v takzvanom superrýchlom konaní a to návrhom na podanie obžaloby," povedala Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy