Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tehotnú Ivanu (†31) našli mŕtvu v kúpeľni
Zdielať na

Tehotnú Ivanu (†31) našli mŕtvu v kúpeľni

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Obrovská rodinná tragédia sa v pondelok ráno odohrala v liptovskej obci Hybe. Ivana, ktorá pod srdcom nosila svoje druhé dieťa z ničoho nič v kúpeľni odpadla. O život nastávajúcej mamičky, ktorá len pred pár dňami oslávila svoje 31 narodeniny, bojovali záchranári viac ako hodinu.

Šťastie mladej rodiny poznačila dnes v skorých ranných hodinách nečakaná tragédia. Nešťastie sa stalo v obecnej bytovke, v byte na prízemí.

Bolo približne pol piatej, keď sa otec rodiny, Miroslav, chystal do práce. Z postele vstala aj jeho manželka Ivana. Už šesť mesiacov sa spoločne tešili na nový prírastok do rodiny. K ich osemročnej dcérke mal pribudnúť braček alebo sestrička. Všetko sa však zmenilo v okamihu, keď Miroslav našiel Ivanu ležať na zemi v kúpeľni.

Hodinová resuscitácia

Odpadla. Nevedno, či jej prišlo zle alebo sa udrela.  Do príchodu záchranárov sa jej so všetkých síl snažil pomôcť manžel. Žena ležala v kúpeľni bez známok života. Záchranári ju okamžite začali oživovať. Ich snaha nebola úspešná, a to napriek hodinu trvajúcej resuscitácii. Lekár musel konštatovať smrť.

Ivana pracovala v tunajšej materskej škôlke. Jej kolegovia si ju už uctili vyvesením čiernej zástavy.

TV JOJ

Lekár priebežne vylúčil cudzie zavinenie, bola nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy