Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž (45) išiel zo spovede, dorezal ženu (42)
Zdielať na

Muž (45) išiel zo spovede, dorezal ženu (42)

ZLATÉ MORAVCE / Štyridsaťpäťročný muž v Zlatých Moravciach z ničoho nič napadol ženu, ktorá okolo neho prechádzala. Vytiahol na ňu nôž a dorezal jej tvár. Tento čin mal spáchať cestou z vianočnej spovede.

"Prijali sme trestné oznámenie, ktoré preverujeme. V zákonom stanovenej lehote rozhodneme o ďalšom postupe," uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Božena Bruchterová.

Dorezal jej tvár

Nič netušiacu ženu, ktorá kráčala po chodníku prekvapil útočník s nožom v rukách. Ženu, ktorá išla na návštevu Jaroslav schytil za šál a vetrovku. Skôr ako stihla čokoľvek urobiť pod krk jej dal kuchynský nôž.

Údajne nič nehovoril a žena sa ho spýtala, čo robí. S nožom na ňu aj zaútočil. Porezal ju v oblasti tváre. Potom ako muž zistil, že žene rana na líci krváca, zachoval sa prekvapivo. "Ospravedlňoval sa, podal jej servítky a odprevadil domov," hovorí svedok.

Štyridsaťdvaročná žena uviedla, že útočník kráčal vedľa nej až k paneláku, v ktorom býva. Potom jej poprial pekné sviatky a zmizol. Žena mala našťastie len ľahké zranenie a zavolala mestskú políciu. Útočníka policajti neskôr zadržali. Keď si ich všimol, nôž odhodil do kríkov.

Z vianočnej spovede

Podľa našich informácií krátko po zadržaní muž policajtom povedal, že ženu napadol cestou z vianočnej spovede. Muž, sa mestským policajtom vyžaloval a napokon ho museli aj zachraňovať, dostal epileptický záchvat.

Policajti pre epileptický záchvat muža nemohli ani vypočuť. Záchranári ho previezli do nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy