Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Otec zmlátil vlastné deti. Dcére obúchal hlavu o dvere
Zdielať na

Otec zmlátil vlastné deti. Dcére obúchal hlavu o dvere

HUMENNÉ / Otec zbil svoje vlastné deti až tak, že to rieši humenská polícia. Dcéru držal za vlasy a hlavu jej udieral o vchodové dvere. Rovnako surovo zaútočil i na syna. Obe deti majú šestnásť rokov. Ich matka priznala, že si s bývalým mužom rady nevie odkedy ich rozviedli.

"Povedala som mu, nech mi dá pokoj, nech ma nebije, lebo ja som mu nijako neublížila," opisuje vyhrotenú situáciu napadnutá dcéra Katarína.

Otec ju aj jej brata zbil v čase, keď ich matka doma nebola.

Rodičia sa pred časom rozviedli. Otec sa s tým stále nevie vyrovnať a útechu hľadá v alkohole. S promile v krvi je vraj nevyspytateľný. "Keď má vypité, je agresívny. Keď je triezvy, nevytiahnete z neho ani slovo," popisuje svojho bývalého manželka matka ich dvoch detí.

O poslednom útoku sa Kataríne hovorí len veľmi ťažko. "Hlavu mi bil o dvere," opisuje.

Zbil i syna

Katarína sa pokúsila vymaniť a z bytu ujsť. Otec ju ale pustiť nechcel. Keď sa na stranu sestry postavil jej brat, začal mlátiť aj jeho.

Šestnásťročný mladík dopadol podľa slov matky horšie ako jeho sestra. "Chlapec zasahoval a chlapec dopadol ešte horšie, celá krk má doškriabaný, líce aj pod okom," opísal stav syna jeho matka.

Prípadom sa už zaoberá polícia. Až do ukončenia vyšetrovania sa ku kauze vyjadrovať nechce.

"Vzhľadom na citlivosť prípadu v tomto štádiu vyšetrovania bližšie informácie poskytovať nebude," potvrdila Jana Migaľová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy