Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Majiteľ neveril vlastným očiam, čo trčalo z jeho auta
Zdielať na

Majiteľ neveril vlastným očiam, čo trčalo z jeho auta

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Pán Erik z Liptovského Mikuláša našiel na parkovisku niečo, čo sa len tak nevidí. Z čelného skla jeho firemného auta trčal čakan. Prípadom sa už zaoberá polícia. Majiteľ poškodeného auta ponúka za informácie, ktoré povedú k chyteniu páchateľa aj finančnú odmenu.

Vo štvrtok podvečer, približne o sedemnástej hodine, odstavil pán Erik svoje auto na tradičnom mieste. Napriek tomu, že parkuje pod svojimi oknami, v priebehu noci nič podozrivé nespozoroval.

"Mám iba informáciu od suseda, ktorý si myslel, že niekto búcha s petardami. Malo sa tak stať okolo jedenástej hodiny večer," hovorí majiteľ poškodeného auta.

Na druhý deň ráno z ho čakal šok. " Boli tam tri údery do strechy, diery, prieduchy a čakan bol vpredu zapichnutý," opisuje.

Pán Erik, ktorý pracuje ako realitný maklér, okamžite privolal políciu. Nočné udalosti si nevie vysvetliť.

" Neviem o tom, že by som mal nejakých nepriateľov. Možno to urobil niekto, kto mi závidí, určite to urobil v nejakom skrate," myslí si.

Ponúka odmenu

Neznámy páchateľ mu spôsobil škodu za najmenej dvetisíc eur. Neodradilo ho ani to, že auto stálo na osvetlenom, oplotenom parkovisku.

"Určite chcem vedieť, ako sa to celé stalo a hlavne prečo. Odmením sa tomu, kto mi pomôže,"
hovorí.

Polícia v Liptovskom Mikuláši už  začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy