Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ženu okradol zlodej v čakárni, zobral jej 500 eur
Zdielať na

Ženu okradol zlodej v čakárni, zobral jej 500 eur

ŠAĽA / V čakárni u lekára v Šali okradli pacientku. Zlodejovi to trvalo len pár sekúnd. Žene jednoducho zobral kabelku a odišiel.

"Muž je vysoký asi 180 centimetrov pevnejšej postavy, oblečené mal čierne tepláky a čiernu polokošeľu," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.  Krádež sa stala v preplnenej čakárni u diabetológa. Zlodej mal oblečenú modrú vetrovku a na hlave šiltovku. Posadil sa na lavicu vedľa invalidnej dôchodkyne, ktorá mala pri sebe položenú kabelku.

Chytil ju s vetrovkou

"Nedržala, mala ju opretú o seba on zbadal, že tá taška je tam," opisuje manžel okradnutej. Zlodej si vyzliekol bundu a na krádež kabelky využil moment, keď sa na ambulancii otvorili dvere a sestrička volala do vnútra pacientov. Všetci ľudia sa totiž otočili práve ku dverám.

"On prikryl vetrovku, chytil ju s tou vetrovkou a v tom momente bol preč," pokračuje manžel. Okradnutá pani si to, že sa stala obeťou zlodeja, všimla už po chvíli. Chcela sa pozrieť na mobilný telefón, ktorý si krátko predtým vybrala a opäť vložila do tašky. 

Telefón, peniaze, doklady

"O dve minúty chcela znova a už nemala kabelku a vedela, že je zle," dodáva manžel. Za krátku chvíľu prišla o všetky doklady, kľúče, mobilný telefón. S manželom sa od lekára chystali na väčšie nákupy a zlodej ju  pripravil aj o úspory.

"Bolo tam 500 eur manželka prišla z kúpeľov, ktoré mala so sebou, chceli sme ísť kúpiť vetrovku pre mňa a ešte veci pre ňu," tvrdí manžel. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy