Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mala porodiť mŕtve dievčatko, hrobár pochoval chlapca
Zdielať na
Krimi

Mala porodiť mŕtve dievčatko, hrobár pochoval chlapca

HÔRKA / Rodičia Knurovskí z obce Hôrka stále nepoznajú odpoveď na otázku, koho pred vyše dvomi rokmi pochovali. Podľa pôrodníka porodila Silvia mŕtve dievčatko, no majiteľ pohrebnej služby, ktorý zabezpečoval pohreb, stále tvrdí, že v truhličke ležal chlapček.

Malý anjelik má hrob v obci Hôrka. Rodičia stále nevedia, či tam leží chlapec, dievča, alebo vôbec ich potomok. "Neprajem toto začiť ani jednej matke. Sú to muky, ktoré zažívam. Nespávam, nejem, len rozmýšľam," hovorí mama dieťaťka Silvia.

Porodila dievča

Celú kauzu spustila fotografia a tvrdenie majiteľa pohrebnej služby, že v truhle ležal chlapec. Silvia ale vedela, že v pôrodnici v Spišskej Novej Vsi porodila dievčatko.

V pondelok poprvýkrá uvidela fotku v spise na polícií, ako nám povedala, bol to pre ňu šok. Teraz je presvedčená, že to je skutočne chlapček. "Na tej fotke je stopercentne vidieť, že je to chlapec," dodáva Silvia.

Kto urobil chybu

Na hrobe je napísané meno Zuzka a Silvia chce stále vedieť, kto urobil chybu. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania trestných práv. Konkrétne osoby ale obvineneé ešte neboli. Silvia tvrdí, že o pravde ju presvedčí už iba exhumácia. K prípadu sa vyjadrí aj prokuratúra.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy