Oblačno
18°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Muž venčil psa, prepadol sa pod zem
Zdielať na

Muž venčil psa, prepadol sa pod zem

PIEŠŤANY / Prechádzka na lúke neďaleko detského ihriska sa pre muža z Vrbového skončila na dne niekoľko metrovej jamy. Zem sa vraj prepadla priamo pod ním a už nedokázal urobiť nič. Len pustiť vôdzku, aby so sebou nestiahol psa.

Psíčkár v jednej sekunde stál na lúke a o chvíľu už celý dobitý ležal na dne obrovskej jamy pod ňou. Zemina sa mu údajne prepadla rovno pod nohami.

"Obzrel som sa, pozrel na psa a spravil som krok. Spadol som do jamy,"
hovorí muž.

Dutina je podľa neho hlboká niekoľko metrov a veľká asi ako vstupná hala do paneláka. "Päťmetrová jama to je, široká, nedalo sa ani zaprieť," opisuje ťažké chvíle.

Krušné chvíle v jame

Okolie lemuje policajná páska. Všetko čo je za ňou, je nestabilné a akýkoľvek neuvážený krok sa môže skončiť niekoľko hodinovou záchrannou akciou. Muž si pomoc musel zavolať sám mobilom. Ani jeho krik, ani zúfalý štekot psa, susedia nezačuli.

"Zavolal som políciu a prišli hasiči ma vytiahnuť," hovorí. Asistovala aj polícia. "Miesto zabezpečila páskou a vyrozumela primátora mesta," informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Obyvatelia neďalekého paneláka tvrdia, že tá časť je podmytá celá. Len niekoľko metrov od prepadliska sa pred niekoľkými rokmi pod zemou stratila celá detská hojdačka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy