Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Pri Malackách došlo k čelnej zrážke, viacero ľudí zranených
Zdielať na

Pri Malackách došlo k čelnej zrážke, viacero ľudí zranených

MALACKY / Pri nehode medzi Malackami a Plaveckým Štvrtkom, ktorá sa stala v nedeľu popoludní, sa zranili traja ľudia. V havarovaných vozidlách sedeli aj deti. Policajti museli cestu uzavrieť.

Vodič Oplu zrejme nezvládol riadenie v ľavotočivej zákrute. Pravdepodobne dostal šmyk a najprv zachytil vodiča Mazdy. Ten smeroval s manželkou a dvomi deťmi do Malaciek.

"Ešteže sme išli tak pomaly," hovorí spolujazdkyňa z Mazdy. Rodina ostala po nehode v šoku, našťastie boli deti aj manželia riadne pripútaní a nič sa im nestalo. "Odhodilo nás z protismeru až do zvodidiel," dodáva spolujazdkyňa.

Horšie na tom bol vodič Passatu, idúci za nimi. S Oplom sa zrazili čelne. Na miesto ako prví prišli malackí hasiči, ktorí poskytli  zraneným do príchodu sanitiek predlekársku pomoc. "Na miesto nehody boli vyslané tri vozidlá záchrannej služby," uviedol hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Andrej Hirjak.

Najťažšie zranenie a to zlomeninu nohy aj ruky utrpel 26- ročný vodič Oplu. Dieťa, ktoré viezol v aute, utrpelo našťastie len povrchové poranenia. Obaja skončili v nemocnici, vodič v Malackách a dieťa na bratislavských Kramároch.

Deti skončili na pozorovaní

Rovnako tam záchranári viezli aj dieťa s povrchovými zraneniami z passatu. Zlomeninu predlaktia a prstov na ruke utrpela spolujazdkyňa, vodič si pri náraze udrel hlavu. Zranilo päť účastníkov nehody.

Vodičovi Mazdy a Passatu policajti v dychu alkohol nenamerali. Mužovi z Oplu odoberú v nemocnici krv na zistenie alkoholu. Predbežná škoda na autách sa vyšplhala na 2500 eur. Ako presne k nehode došlo vyšetrujú policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy