Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pátranie po otcovi s dcérou má prekvapivú dohru
Zdielať na
Krimi

Pátranie po otcovi s dcérou má prekvapivú dohru

BRATISLAVA / Viac ako tridsať hodinové pátranie po otcovi a jeho osemročnej dcérke sa v piatok podvečer skončilo. Podrobnosti však vyrážajú dych - oboch našli v kríkoch takmer nahých. Podľa našich informácií chcel vraj otec žiť s dcérkou sám vo vinohradoch, kde im chcel urobiť provizórny prístrešok. Obaja skončili v nemocnici.

Pátranie po 38-ročnom Jánovi a jeho osemročnej dcérke Nine policajti ukončili v piatok krátko pred šiestou hodinou podvečer. Potom, ako obaja prešli bratislavskú Kolibu, ukrývali sa vo vinohradoch v Rači.

Nahého muža, ktorý sa mal údajne pohybovať po štvornožky zo strany na stranu na poľnej ceste videla cyklistka, ktorá týmto miestom prechádzala a zavolala políciu.

Ján bol po príchode záchranných zložiek agresívny a niečo po nich neustále vykrikoval. Jeho dcérka bola v kríkoch a mala na sebe iba nohavičky.

TV JOJ



Muž sa pri zadržiavaní bránil a neustále sa mal obracať na boha. Záchranári mali čo robiť, aby ho dostali pod kontrolu. Keď sa upokojil, naložili ho do sanitky, kde mu urobili prvotné vyšetrenia. Druhá sanitka prišla pre školáčku.

Ani jeden nemal vážne zranenia, po tele mali iba zopár škrabancov. Dievčatko previezli na bratislavské Kramáre, kde si ho po vyšetreniach vyzdvihla jej vystrašená matka.

Skončil na psychiatrii

Otca previezli záchranári v sprievode policajtov do nemocnice v Starom Meste. Momentálne sa nachádza na psychiatrickom oddelení.

Krátko po prijatí ho lekári upokojili a v súčastnosti je v stabilizovanom stave.

V nemocnici zrejme zostane dva týždne. Polícia vo veci nevedie trestné stíhanie, pretože ide o otca dievčatka a keďže žijú v spoločnej domácnosti s matkou, Ninku neuniesol.

TV JOJ

30-hodinové pátranie

Otec s dcérou odišli z domu vo štvrtok ráno s tým, že dievčatko zavezie do školy a on príde do práce. No ani jeden z nich nikam neprišli. V byte nechal aj telefóny. Ján odstavil auto pri bufetoch na bratislavskej Kolibe a odvtedy o nich nikto nič nevedel. Ihneď ich začala hľadať desiatka policajtov, záchranári z Gabčíkova a vrtuľník s termovíziou.

O pár hodín neskôr našli policajti bundu dievčatka, a to v chatovej oblasti asi päť kilometrov od auta.

Čo Jána, ktorý bol podľa jeho kolegov veľmi labilný, k takémuto konaniu viedlo, nikto zatiaľ nevie. Z prvotných informácií sa totiž zdalo, že dievčatko zobral preto, aby sa s ním pripojil k náboženskej sekte. No to, za akých okolností a aj kde oboch našli, túto teóriu nateraz vyvracajú.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy