Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nezvestného otca s dcérou (8) našli
Zdielať na

Nezvestného otca s dcérou (8) našli

BRATISLAVA / Policajný vrtuľník nad bratislavskými lesmi a vinohradmi od štvrtkového včera pátral po Jánovi Magušínovi a jeho osemročnej dcére Nine. V teréne ich v piatok hľadalo sedemdesiat policajtov. V piatok večer sa ich podarilo nájsť v okolí bratislavskej železničnej stanice Vinohrady.

Otec mal dcéru vo štvrtok odniesť do školy, tam však nedorazili.

V lese nad vinohradmi sa podľa informácií TV JOJ našla detská bunda. Matka malej Ninky bundu v noci opoznala, následne sa psychicky zrútila. 

TV JOJ

TV JOJ

Auto otca ostalo zaparkované na parkovisku nad Kolibou neďaleko miesta, kde sa našla bunda. Podľa našich informácií otec pochádzajúci z Bánoviec nad Bebravou pracuje na pošte. Kolegovia tvrdia, že sa pred nedávnom veľmi zmenil z usmievavého človeka na depresívneho. V poslednom čase mal byť psychicky labilný, hovorí sa, že mohol mať spojenie s nejakou sektou.

TV JOJ

Nezvestné osoby identifikovala cudzia žena neďaleko Gaštanového hájika. Otec sa mal podľa našich informácií správať agresívne. Malú Ninku hospitalizovali v detskej nemocnici a otca odviezli na psychiatrické oddelenie.

Pozrite si reportáž z pátracej akcie:

Najčítanejšie správy