Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kuriózna nehoda. Šoférka auta sa zrazila s koňom
Zdielať na

Kuriózna nehoda. Šoférka auta sa zrazila s koňom

Neuveriteľná nehoda sa stala v nedeľu večer na ceste medzi Šahami a Hrkovcami. Do auta, v ktorom sedeli aj dve deti, vletel zhruba 400 kilogramový kôň.

Splašené zviera skrížilo cestu vodičke, ktorá už zrážke zabrániť nedokázala. Vodičke z ničoho nič skrížil cestu splašený kôň, ktorý bežal oproti nej. Žena sa zrážke chcela vyhnúť, to však už nedokázala.

Kôň prerazil čelné sklo, strechu a skončil na sedadlách v aute. Po náraze ešte vozidlo skončilo mimo cesty v priekope. "Ja neviem, kde sa tam zobral, vôbec som ho nevidela. Bol normálne v nútri," povedala vodička Mária.

Elektrická ohrada

Vo vnútri auta sedelo dvojročné dieťa v autosedačke, štrnásťročný chlapec a vpredu sedela vodička spolu s jej dospelou dcérou. Posádka auta môže hovoriť o obrovskom šťastí.

Zhruba 400 kilogramové zviera, ktoré prerazilo sklo, mohlo byť v tomto prípade smrteľnou kombináciou. "Zviera sa nachádzalo vo vozidle a už nevykazovalo žiadne známky života," informuje veliteľ zásahu Peter Veselko.

Majiteľ koňa ho mal vo výbehu, dokonca tam bola aj elektrická ohrada. Zviera sa vraj z ničoho nič splačilo a ušlo preč. Okamžite sa ho vybral hľadať, bolo už však neskoro. Zviera kúpil len pred nedávnom a z toho, čo sa stalo, bol nešťastný.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy