Skoro jasno
20°
Bratislava
Otrasný pohľad! Jolanine (†75) telo našli úplne zohavené
Zdielať na
Krimi

Otrasný pohľad! Jolanine (†75) telo našli úplne zohavené

TREBIŠOV / V obci Biel na východnom Slovensku našli v dome mŕtvu 75 ročnú pani Jolanu. Jej telo bolo vraj celé ohlodané. Žena bývala v dome so svojou psychicky chorou dcérou.

Starenka žila v dome spolu so svojou dcérou. Práve ona ju vraj v piatok skoro ráno našla bezvládne ležať na posteli v zúboženom stave.

Údajne mala kompletne zohavenú tvár aj niektoré časti tela. Nájsť ju mali v izbe, kde spala. Dedinčania hovoria, že nezomrela sama od seba. Jej dcéra nevedela, čo sa mame stalo. Údajne pri nej našli potkana.

Okolo štvrtej hodiny ráno malo dom obsadiť niekoľko policajtov a kriminalistov. Podľa slov niektorých dedinčanov dokonca aj uzavreli ulicu.

Zomrela prirodzene

Dcéra nebohej ženy je psychiatrickou pacientkou a aj preto sa v obci hovorilo o tom, či náhodou ona nemá smrť matky na svedomí. Polícia ale tieto tvrdenia vylúčila.

"Obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil a nariadil vykonanie zdravotno- bezpečnostnej pitvy," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Masárová.

Pani Jolanu chodila do domu navštevovať aj vnučka, no v poslednej dobe vraj už len zriedka. Ešte donedávna čipernej dôchodkyni sa zdravotný stav tak zhoršil, že už len ležala v posteli.

"Babka mala 75 rokov zomrela prirodzenou smrťou, minulý týždeň v piatok dostala tretiu mozgovú príhodu,"
povedala jej vnučka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy