Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Eliška (†9) sa nevrátila zo školy domov, našli ju mŕtvu
Zdielať na

Eliška (†9) sa nevrátila zo školy domov, našli ju mŕtvu

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ / Pátranie po deväťročnej školáčke, ktorá sa v utorok nevrátila zo školy domov, sa skončilo. Polícia potvrdila, že neďaleko miesta bydliska našla jej telo. Kriminalisti príčinu smrti nekomentovali, ale prípad vyšetrujú ako vraždu.

Policajti najskôr hovorili iba o náleze tela, pretože čakali na výsledky identifikácie. Krátko po siedmej hodine večer krajský kriminalista potvrdil, že telo patrí hľadanej Eliške. Ten zároveň uviedol, že dievča niekto zavraždil.

Miesto nálezu je od bydliska vzdialené približne kilometer. Eliška odišla v utorok z vyučovania o 12:35, ale domov nedorazila.

Našla sa topánka

"Jej spolužiačka ju vraj videla odchádzať s nejakým pánom v čiernom tričku s dlhými rukávmi a v potrhaných rifliach. Neviem, či ho poznala. Nerozumiem tomu. Učila som ju, aby s nikým cudzím nechodila. Bojím sa, že ju uniesli," obávala sa v stredu dopoludnia Eliškina mama Alena.

Popoludní napísala na svoj profil na sociálnej sieti, že sa našla dcérina topánka. "Áno, našla sa jej topánka, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať," konštatovala.

Pozrite si priloženú reportáž:

Rodičia v strachu

Okolie prehľadávalo 140 policajtov, strážnikov a hasičov. Po dievčati pátral aj vrtuľník. Do pátrania sa zapojila stovka dobrovoľníkov.

Obcou zmiznutie Elišky otriaslo. V stredu pred školou čakali rodičia na svoje deti, ktoré si prišli vyzdvihnúť domov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy