Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žena (†48) si ľahla tvárou na koľajnice, zrazil ju prichádzajúci vlak
Zdielať na

Žena (†48) si ľahla tvárou na koľajnice, zrazil ju prichádzajúci vlak

VRANOV NAD TOPĽOU / Vo Vranove nad Topľou v utorok večer zabíjal vlak. Štyridsaťosemročnú ženu usmrtil na mieste. Rušňovodič tragédii zabrániť nedokázal. Žena vraj ležala priamo na trati s hlavou na koľajniciach.

Ženu zrazil osobný vlak smerujúci z Prešova do Vranova. K tragédii došlo pár metrov pred cieľovou stanicou. Žena ležala priamo na koľajniciach. Keď ju rušňovodič zbadal, začal brzdiť, no zrážke sa zabrániť nedalo. Ležiaca bola na mieste mŕtva. 

"Zdravotná sestra hovorila, že tak ležala medzi koľajami," hovorí svedok. "Nebohá žena utrpela devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahla," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

Tvárou na koľajniciach

Nik nevie, čo robila na trati. Pochádzala z obce vzdialenej niekoľko kilometrov. Nikomu z rodiny ani kolegov sa neozvala. Pravdepodobne sa sama rozhodla skoncovať so životom. Pani Helena mala 48 rokov.

Ostal po nej manžel a tri, dnes už dospelé deti. Všetko nasvedčuje tomu, že sa sama rozhodla skoncovať so životom. Jej najbližší si pritom mysleli, že odišla do práce. Keď sa neozývala, už mali zlé tušenie.

Nemala problémy

Na koľajniciach ležala tvárou k zemi.Pani Helena nemala podľa slov príbuzných žiadne vážne problémy. Čo ju mohlo ťažiť natoľko, že sa kvôli tomu rozhodla odísť na druhý svet, sami nevedia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy