Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Briti z prevráteného autobusu išli na svadbu, skončili v nemocnici
Zdielať na

Briti z prevráteného autobusu išli na svadbu, skončili v nemocnici

PEZINOK / V piatok sa pri Svätom Jure prevrátil linkový autobus. Vodič zomrel na mieste, jedna pasažierka v pondelok a v nemocnici je stále desať ťažko zranených ľudí. Medzi cestujúcimi boli aj Briti, ktorí prišli na svadbu. Nakoniec sa na ňu nedostali.

V autobuse sa viezol ženích, svadobný otec, príbuzní z Anglicka a brat nevesty. Aj keď samotná nevesta v autobuse nebola, čo sa dialo počula cez mobil. V momente kolízie totiž telefonovala práve so svojim bratom.

"Mal som spustený telefón a oni počuli všetko, čo s dialo," hovorí brat nevesty.

Všetci rodinní príslušníci z autobusu našťastie vyviazli s menšími zraneniami, až na príbuzných z Anglicka. Ženích však bol odhodlaný, že svadba aj tak bude. A nakoniec aj bola.

Koláče v nemocnici

Britský manželský pár však stále leží v nemocnici. Svadbu síce nestihli, ale sú radi, že prežili. "Mal som byť svedok, ale nevyšlo to," hovorí zranený Brit.

So zranenou rukou a s poraneným driekom sa v nemocnici zotavuje aj Juliet.
"Vždy, keď zavriem oči, vidím tú nehodu, stále sa mi to vracia. Môj muž ležal zakliesnený medzi dvoma sedadlami a nemohol vyjsť von. Ja som sa len bezmocne prizerala," opisuje hrozné chvíle.

Zranených manželov prišiel navštíviť aj ich syn.

Svadba bola poznačená tým, čo sa stalo. Hoci sme sa nakoniec dobre zabavili, celý čas sme mysleli na mojich rodičov. Aby ich aspoň trochu potešili, priniesli im svadobné koláče.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy