Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Oslava sa skončila v nemocnici, syn napadol priateľa svojej matky
Zdielať na

Oslava sa skončila v nemocnici, syn napadol priateľa svojej matky

NOVÉ ZÁMKY / Dvaja muži sa v jednom byte v Nových Zámkoch pohádali. Stalo sa to v noci na utorok a nezostalo len pri slovných útokoch. Hádka vyvrcholila vzájomnou potýčkou. Mladý muž vytiahol nôž na partnera svojej mamy. S bodnými ranami však skončili v nemocnici obaja.

Konflikt medzi synom a priateľom štyridsaťosemočnej Novozámočanky skončil v nemocnici. Obaja muži na seba vytiahli spreje kaser aj nožík.

Novozámčanka žije v byte so svojim partnerom z Rakúska už 7 rokov, jej syn Tomáš, ktorý sa údajne len nedávno vráti z väzenia, kde si odpykával trest za to, že im vykradol byt, sa však s ním príliš nemusí.

Podľa susedov hádke, ktorá sa stávala bežnou súčasťou komunikácie 24 ročného Tomáša a 50 ročného Kurta, partnera jeho mamy, predchádzala bujará oslava v byte.

Krik, buchot a plač

Krátko po polnoci však odtiaľ znel krik, buchot a plač. Podľa našich informácií Tomáš na svojho otčima vytiahol nôž, ten sa však bránil slzným plynom.

Výsledkom naťahovačky mužov – staršieho pod vplyvom alkoholu a mladšieho pod vplyvom drog – boli dve bodné rany. Kurt dostal do brucha a Tomáš do hrude a tak sú obaja súčasne poškodení aj podozriví.

"Jedného z pacientov sme hospitalizovali na oddelení úrazovej chirurgie, druhý leží na klinike ARO. Obidvaja sú stabilizovaní,"  tvrdí hovorkyňa Ľubica Juríková. "Obaja sú podozriví zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví," dodáva hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy