Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Emílio oklamal desiatky obcí, na rozsudok čaká vo väzbe
Zdielať na

Emílio oklamal desiatky obcí, na rozsudok čaká vo väzbe

BRATISLAVA / Súťažiaci reality show Extrémne rodiny Emílio Nagy je podľa polície za podvodom s celkovou škodou viac ako 70 tisíc eur. Obvineného Emília poslal sudca v Prešove do väzby.

Emílio podľa policajtov podviedol desiatky obcí po celom Slovensku. Vypýtal si od nich tisíce eur na materiál, ktorý doteraz nedodal. Pomerne dlho sa mu darilo pred spravodlivosťou unikať. "Viem o dvoch obciach, kam som nedodal tovar a nevrátil som prostriedky, a týmto sa im ospravedlňujem," povedal Emílio.

Všetko sa skončilo minulý týždeň.Konkrétne vo štvrtok. Emílio žil v Bratislave, kde ho mali podľa našich informácií zadržať aj policajti. Následne bol prevezený do Prešova. Tam putoval do cely a čakal na rozhodnutie súdu, ktorý nakoniec v sobotu určil, že Emílio poputuje do väzby.

Čaká na súd

"Okresný súd Prešov vzal obvineného do väzby kvôli dôvodnej obave, že bude pokračovať v páchaní trestnej činnosti," tvrdí hovorca krajského súdu Michal Drimák.

Ak rozhodne, že hrozba pokračovania v trestnej činnosti je reálna, bude Emílio čakať na začiatok súdu za mrežami. S tým, ale Emílio nesúhlasí. "Obvinený podal proti rozhodnutiu sťažnosť. Rozhodovať o nej bude Krajský súd v Prešove," dodáva hovorca. Za podvody, ktoré mal Emílio páchať, mu hrozí v prípade dokázania viny až 10 ročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy