Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Piatková noc na polícii, ochrancovia zákona riešili alkohol i zvieratá
Zdielať na

Piatková noc na polícii, ochrancovia zákona riešili alkohol i zvieratá

NITRA / Záchrana psíka, hlučná mládež, či bezdomovci, toto je len zlomok toho, čo riešili mestskí policajti v Nitre počas piatkovej služby. Posvietili si na zákaz pitia alkoholu. Nočnú službu s policajtmi absolvoval aj štáb TV JOJ.

Je pol desiatej večer a s motohliadka mestskej polície vyráža do ulíc Nitry

Policajti sú skúsení a poznajú každý kút v meste. Najskôr sleduje ukryté lokality, v ktorých sa stretáva mládež a necháva za sebou neporiadok.

V centre mesta je zakázané na ulici piť alkohol. Skupinky ľudí majú pri sebe iba malinovky. Po tejto kontrole hliadka odchádza riešiť mladú ženu, ktorá zaparkovala v zákaze a dostala papuču. "Nevšimla som si tú značku a dostala som tridsať eur pokutu," sťažuje sa žena.

Nočný kľud však rušia desiatky mladých ľudí. Tí doslova na hranici, v miestach, kde už je alkohol povolený popíjali a hlučne sa zabávajú.

Policajti skontrolovali aj viaceré miesta, kde sa zvyknú zdržiavať bezdomovci. Pod schodami materskej školy našli 38 ročnú ženu.

Nadránom odchádzame na sídlisko. Mladá žena si všimla na chodníku zatúlaného psíka. Policajti zavolajú pomoc a o zviera sa postará útulok. 

Pozrite si reportáž z nočnej služby nitrianskej polície:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy