Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
V lese pri Rakytovciach našli dve ľudské torzá
Zdielať na

V lese pri Rakytovciach našli dve ľudské torzá

ROKYTOVCE / Pozostatky dvoch ľudských tiel. Takýto nález čakal v lese pri Rokytovciach na 41-ročného muža. Lekár príčinu smrti určiť nevedel a preto nariadil pitvu. Známky násilia síce nezaznamenal, no nevylúčil, že nebohým na druhý svet niekto pomohol. Prípad majú v rukách policajti z Medzilaboriec.

Ľudské torzá neboli úplné a podľa nášho zdroja mohlo ísť o pozostatky aj viac ako dvoch osôb. Skelety ležali v lese pri obce Rokytovce v medzilaboreckom okrese.

Cudzie zavinenie

Totožnosť nebohých je zatiaľ neznáma. Nálezca privolal políciu a spolu s mužmi zákona prišiel na miesto aj obhliadajúci lekár. "Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Nájdené kostrové pozostatky boli zaslané na ďalšie skúmanie na kriminalisticko-expertízny ústav v Bratislave," informuje hovorkyňa Jana Migaľová.

Na nájdených kostiach predbežne neboli zistené známky násilia, nedá sa ale jednoznačne vylúčiť, že smrť osôb mohla byť spôsobená cudzím zavinením. K príčine smrti na ohliadajúci lekár bližšie vyjadriť nevedel. Pozostatky ľudských tiel uložili do domu smútku v Medzilaborciach.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy