Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Onkologický pacient chcel zabíjať príborovým nožíkom
Zdielať na

Onkologický pacient chcel zabíjať príborovým nožíkom

TRENČÍN / Jedného muža bodol do brucha, dve ženy dorezal a pichol vidličkou. Takto skončilo vyčíňanie pacienta (63) onkológie v trenčianskej nemocnici. Muž najskôr zaútočil na sestričku. Tú chránili návštevníci oddelenia. Páchateľ preto nôž obrátil aj proti nim. Nasledoval boj o život. Všade bolo množstvo krvi a kriku.

Krvavá dráma sa odohrala na onkologickom oddelení trenčianskej nemocnice. Rozzúrený pacient útočil hlava nehlava. Jozef nadával sestričkám celé popoludnie. Okolo piatej podišiel k jednej z nich a vyhrážal sa jej, že ju zabije príborovým nožíkom. "Na krku bola porezaná," hovorí svedok.

Sestričke sa snažila pomôcť žena, ktorá prišla na oddelenie na návštevu. Rozzúrený muž začal bodať aj ju. "Porezal ju na chrbte," dodáva svedok.

Muža bodol do brucha

V tom im prišiel na pomoc dvaja muži. Útočníka spacifikovali, zviazali a odniesli na izbu. "On sa vyvliekol z remeňov a brat otvoril izbu. Bodol ho do brucha," tvrdí napadnutý Štefan.

"Je stabilizovaný a mimo ohrozenia života,"
uviedla námestníčka fakultnej nemocnice v Trenčíne. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a nebezpečné vyhrážanie," uviedol hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

Útočník zostal po celú noc na onkológii a strážili ho policajti. "Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na desať rokov," dodal Kudlička.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy