Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Mladík (†20) nezvládol riadenie, bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Mladík (†20) nezvládol riadenie, bol na mieste mŕtvy

ŠUJA / V noci na sobotu sa stala v obci Šuja (okres Žilina) tragická dopravná nehoda. Iba dvadsaťročný muž nezvládol riadenie a čelne sa zrazil s dodávkou. Bol na mieste mŕtvy.

Pavla vymrštilo z Audiny cez spolujazdcove dvere, pričom zostal zakliesnený pod dodávkou. Hoci sa mu snažili pomôcť radoví aj obyčajní policajti z Rajca, muž bol na mieste mŕtvy. Zostal zakliesnený pod plnenaloženou dodávkou.

Nariadená pitva

Šofér luxusného auta nebol podľa našich informácií pripútaný. Dodávka prevážala náhradné diely. Spojovacia časť medzí kabínou a nákladom však bola veľmi slabá a náraz spôsobil jej vodičovi poranenie hlavy, rúk, aj chrbta. 

"Osoba bola vyslobodená pomocou vzduchových zdvíhacích vankúšov. Po vyslobodení lekár konštatoval smrť," informuje veliteľ zásahu Roman Jakech.

Cesta medzi obcami Šuja a Rajecká Lesná musela byť  pre nehodu viac ako tri hodiny úplne uzavretá. Dychová skúška u vodiča Fiatu požitie alkoholických nápojov nepotvrdila a u vodiča Audi bude nariadená pitva. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a okolnosti tejto tragickej nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania.

Auto v potoku

Denne sa na cestách stane veľa nehôd. Aj v obci Jedľové Kostolany (okres Zlaté Moravce) sa pred viac ako týždňom stala tragická nehoda. Auto sa zrútilo do potoka a to neprežil 45 ročný spolujazdec.

Tragická dopravná nehoda sa stala v úseku, kde je veľa zákrut. Auto sa z jednej z nich vyrútilo a prešlo do protismeru. Vodič prerazil zábradlie a skočil v potoku. Prečítajte si tu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy