Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Slavo (22) zrazil na motorke Abraháma (4), zostal v bezvedomí
Zdielať na

Slavo (22) zrazil na motorke Abraháma (4), zostal v bezvedomí

JAROVNICE / Dvadsaťdvaročný Slávo vo štvrtok pred poludním zrazil v Jarovnickej osade dieťa svojej sesternice. Kolesom motorky mu takmer prešiel po hlave. Matka po nehode pokojne fajčila cigaretu a tvrdila, že sa Abrahámovi (4) nič vážne nestalo. Chlapčeka s poranením hlavy odvážal do košickej nemocnice vrtuľník.

Abraháma zobrali na ruky a odniesli k mame, ktorá býva iba pár metrov od cesty, na ktorej sa nehoda stala. "Varila som a priniesli mi ho len v bezvedomí a zavolali sanitku," hovorí matka zraneného chlapčeka.

Slavomír zmizol

Po podobných nehodách sa v osadách väčšinou poriadne vystupňujú emócie. V Jarovniciach bol podľa polície absolútny pokoj. Všetci sa stiahli do svojich domov. Matka Abraháma presne vedela, že chlapca zrazil jej bratranec. Nehnevá sa na neho, pretože je to rodina. 

Slavomír po nehode z miesta zmizol. Vraj sa išiel domov upokojiť a potom sa sám prihlásil na polícii. "Bol úplne vystrašený," hovorí svedok nehody.

Vrtuľníkom do Košíc

Matka dve hodiny po nehode fajčila pred domov cigaretu a tvrdila, že s chlapcom je všetko v poriadku. Museli ho ale previesť vrtuľníkom do košickej nemocnice. "Chlapec bol vrtuľníkom prevezený do Košíc. Mal poranenie hlavy a bol napojený na umelú pľúcnu ventiláciu," uviedla hovorkyňa ATE Zuzana Turočeková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy